Stockholms Musikalkör

Stockholms musikalkör hade sin första konsert i december 2011, och det blev en mycket lyckad föreställning tack vare körens entusiasm och engagemang!
Hösten 2012 genomförde kören två konserter. En julkonsert på Musikaliska Nybrokajen 11 med Stockholms Musikalkör, Stockholm Classic Choir och Stockholms Stråkensemble, och även en egen julkonsert med betoning på musikalrepertoaren. Båda konserterna blev en publiksuccé.
Våren 2013 hade kören en bejublad musikalkonsert i Capitol med Stockholm Musical Band som består av etablerade professionella musiker. På hösten hade kören en konsert i Eric Ericsonhallen med Stockholms Stråkensemble och en julkonsert i Capitol med Stockholm Musical Band. Båda konserterna blev återigen en publiksuccé.
Sedan dess har kören haft regelbundna konserter som gått för fulla hus.

Kören medverkade vt 2015 i Vasastans Körakademies jubileumskonsert, som ägde rum i Stockholms Konserthus stora sal, tillsammans med akademiens övriga körer. Konserten blev bejublad med stående ovationer.
Hannah Holgersson var solist och Stockholm Musical Orchestra ackompanjerade under ledning av dirigenten Kim
Malmquist.
Hösten 2015 framträdde kören på Musikaliska med Stockholm Musical Orchestra.
Vårterminen 2016 hade Stockholms Musikalkör sin avslutningkonsert i Eric Ericsonhallen med Stockholm Musical Orchestra.
Höstterminen 2016 sjöng Stockholms Musikalkör en julkonsert på Musikaliska Nybrokajen med Stockholm Musical Orchestra.

Stockholms Sångkör

Stockholms Sångkör startades vt 2013 och är en kör som sjunger sånger från olika musikstilar som pop, rock, soul, musikal, jazz och visa. Kören medverkade vt 2015 i Vasastans Körakademies jubileumskonsert som ägde rum i Stockholms Konserthus stora sal tillsammans med akademiens övriga körer. 
Hösten 2015 framträdde kören på Musikaliska med Stockholm Musical Orchestra.
Vårterminen 2016 hade Stockholms Sångkör sin vårkonsert i Eric Ericsonhallen med Stockholm Musical Orchestra.
Höstterminen 2016 sjöng Stockholms Sångkör i en julkonsert på Musikaliska Nybrokajen med Stockholm Musical Orchestra.

Vasastans A cappella Popkör

Vasastans A cappella popkör hade sin debutkonsert i Musikaliska ht 2015. Kören sjunger popsånger a cappella på ett modernt och nyskapande sångsätt. Kören använder rösten, händer och fötter som instrument, för att skapa ljudeffekter som beatbox varvat med traditionell stämsång. 
Vårterminen 2016 hade Vasastans A cappella popkör sin vårkonsert i Eric Ericsonhallen.
Höstterminen 2016 sjöng Vasastans a cappella popkör i en julkonsert på Musikaliska Nybrokajen med Stockholm Musical Orchestra.